Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

Solidaritet med de grekiska stålverksarbetarna

Genom att överlämna ett uttalande till den grekiska ambassaden visade en delegation från Kommunistiska Partiet i Stockholm sin solidaritet med de grekiska stålverksarbetarna vid Helleniki Halivorgia. I uttalandet uppmanades arbetarna att fortsätta att kämpa. Stålverkarbetarna kräver att de femtio arbetare som avskedats ska återanställas. De kräver även åtta timmars arbetsdag och motsätter sig lönesänkningar. En delegation från Kommunistiska Partiet överlämnar ett uttalandeEn delegation från Kommunistiska Partiet överlämnar ett uttalande