Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

Slutspurt bilder!

Slutspurt bilder!

Bilder från SLUTSPURTEN!
Vi har redan lagt ut valsedlar på massor av ställen där man förhandsröstar. Det återstår att på valdagen lägga ut valsedlar i vallokalerna.Vi har redan lagt ut valsedlar på massor av ställen där man förhandsröstar. Det återstår att på valdagen lägga ut valsedlar i vallokalerna.
Förberedelser: På Röda SjärnanFörberedelser: På Röda SjärnanAffischering: Runt om i StockholmAffischering: Runt om i Stockholm
SJ Hagalund: Lyckad flybladsutdelningSJ Hagalund: Lyckad flybladsutdelning
Sven Wolter: Röd Show på Röda StjärnanSven Wolter: Röd Show på Röda Stjärnan
(SD) Överklassens bästa vänner: Klicka på bilden för sanningen om Sverigedemokraterna(SD) Överklassens bästa vänner: Klicka på bilden för sanningen om Sverigedemokraterna