Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

Sanningen om Sverigedemokraterna

Ladda ner studiehäfte: som granskar SD:s historia, rötter och reaktionära politik.Ladda ner studiehäfte: som granskar SD:s historia, rötter och reaktionära politik.
Klass står mot klass - av Frida Jansson
"Sverigedemokraterna är ett arbetarfientligt och borgerligt parti, trots att den väljarbas som lyfte in dem i riksdagen 2010 till stor del utgjordes av arbetare. Men det är inte nog att karaktärisera Sverigedemokraterna som ett borgerligt högerparti. Partiet är och har alltid varit en del av den fascistiska ideologiska strömning som sedan länge växer runt om i Europa. I det följande häftet granskas Sverigedemokraterna under den välputsade fasad som Jimmie Åkesson försöker att skapa."

Så inleds det studiehäfte som Kommunistiska Partiets sammanställt. Ladda ner hela häftet "Sanningen om Sverigedemokraterna" nedan.

Ladda ner som PDF

Dela på: