Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

RÖDA STJÄRNAN DELTAR I VÄRLDENS LÄNGSTA BOKBORD

Världens längsta bokbordVärldens längsta bokbord
Passa på och handla från det Kommunistiska Partiets bokbord söndag den 17/8 mellan klockan 11.00 – 18.00. Vi finns som ett av många bokbord under det årliga evenemanget Världens längsta bokbord. Bokbordet finns på Drottninggatan bland de andra bokborden. Vi säljer, skönlitteratur, politiska broschyrer, marxistiska klassiker, politiska debattböcker, Rebell och Proletären.