Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

Röd lördag inför 1maj

LiljeholmenLiljeholmen
LiljeholmenkKarin Stenvall dundrar mot borgaralliansenRöd lördag i Liljeholmen, 26/4. 17 sålda tidningar, många flygblad utdelade inför Röd front. Allt i ett härligt solsken. Stockhollms sydvästra partiförening på frammarsch!

Full fart framåt. Det är Stefans Palmkvists linje. Två appellmöten, ett i Jakobsberg och ett i Vällingby, genomförde Norra/Centrala partiföreningen. Alla flygblad gick åt.

vallingbyDet har gått väldigt bra berättar Stefan Palmkvist som på bilden befinner på torget i Vällingby:
Vi har tapetserat Västra Stockholm med affischer. Vi har satt upp både Röd Front-affischer och de affischer det står ”Inga bidrag till överklassen – Avskaffa Rutavdraget” på. Nästa vecka lägger vi in en slutspurt. Vi kommer att bli fler i årets Röd Front än vi var förra året.

I strålande solsken mobiliserade kommunisterna i sydöstra
partiföreningen inför 1 maj i Farsta centrum. EU-valet och kapitalismen
fick sina fiskar varma medan helgshoppande stockholmare delgavs
kommunisternas politik för människovärde och socialism. Flera stannade
till för ett samtal och talen fick uppmuntrande kommentarer. Arton
Proletären såldes och en stor mängd 1 maj-flygblad. Vi var tretton
partimedlemmar och rku:are samt ett par sympatisörer som deltog.

FarstaBokbord i Farsta C

FarstaFarsta C

Kom med oss på 1 maj Demonstration! samling Mynttorget. Kl 13:00
Möte: kl 14:30 Sergels Torg