Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

Kommunistisk vårdkampanj

Kommunisterna i Stockholm har beslutat att genomföra en vårdkampanj under oktober månad. Krisen inom vården och omsorgen blir allt tydligare och är en av de lokala frågor som vi bestämt oss för att prioritera.
Samtidigt utgör storsjukhusen några av länets största, och kvinnodominerade arbetsplatser. Meningen med kampanjen är att vi ska göra partiet och vår politik känd utanför dessa.
Till vår hjälp har vi Proletären, ett nytt vårdflygblad och en affisch på samma tema. Kom med och delta i spridandet! Kampanjen kommer att avslutas med en Röd lördag och pubafton lördag 27 oktober. Vi återkommer med program.