Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

Kommunisterna på 8 Mars


Kommunistiska Partiet i Stockholm deltog i år för första gången Johanna EmanuelssonJohanna Emanuelssonsom medarrangör i 8-marskommittén. Demonstrationen gick från Mariatorget till Medborgarplatsen och samlade omkring 2000 deltagare. Från Kommunistiska Partiet talade Johanna Emanuelsson.


Kommunisternas BlockKommunisternas Block

Inga bidrag till Borgarklassen: avskatta RUT-AvdragetInga bidrag till Borgarklassen: avskatta RUT-Avdraget

RKU Youtube klipp från dagen

Tidigare på dagen höll Kommunisterna även ett appelmöte I Jakobsbergs Centrum med engagerade tal av Madelene Gyllenhammar & Anita Salvén flera stannade upp och lyssna och 11 Proletären såldes

9 Mars
La Mano: ¡No pasaran!La Mano: ¡No pasaran!Solidaritet med de misshandlade kamraterna i Malmö, manifestationen söndags 9mars i Sthlm
Kommunistiska Partiet uppmanade till bredast möjliga uppslutning i de antirasistiska manifestationer som ordades i stockholm Vi måste visa att vi inte låter oss tystas. Vi är de många. Alla tillsammans mot det nazistiska våldet!
Läs mer om attacken i Malmö på Kommunisterna.org