Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

Hugo Chavez

Manifestation vid Venezuelas ambassadManifestation vid Venezuelas ambassad
Dagen efter Hugo Chavez död samlades många anhängare utanför Venezuelas ambassad i Stockholm för att hylla ledaren för den bolivarianska revolutionen. Med flaggor, fanor och blommor försäkrade de att kampen för frihet, rättvisa och socialism går vidare.

Ruth Cartaya: nätverket ResolverRuth Cartaya: nätverket Resolver- Hugo Chavez död är en stor förlust för det venezuelanska folket, säger Ruth Cartaya från nätverket Resolver. Han var Latinamerikas hopp, men nu måste vi ställa nya mål. Vi ska ta ansvar för det som Hugo Chavez har uppnått. Hans verk lever vidare trots att han rent fysiskt är död.

Freddy Ramos: nätverket ResocalFreddy Ramos: nätverket Resocal- Vi är mycket ledsna över att ha förlorat en stor hjälte, säger Freddy Ramos från nätverket Resocal. Hugo Chavez stod för en särskild anda. Den bolivarianska revolutionen har påverkat hela Latinamerika. Därför känner vi på samma sätt som det venezuelanska folket idag.

Minnesartikel i Proletären