Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

Följ Valkampanjen i bilder

Följ Valkampanjen i bilder

Denna sida upptaderas under hela valrörelsen
Full fart på valarbetet. Norr om Stockholm sålde vi Proletären i Sundbyberg, haft torgmöten i Jakobsberg och Vällingby. På torgmötena höll vi appelltal, sålde Proletären, värvade prenumeranter och delade ut flygblad.
sydöstra partiföreningen: 12 medlemmar som delade flygblad och sålde 11 Proletären i Högdalen lördag 23 augustisydöstra partiföreningen: 12 medlemmar som delade flygblad och sålde 11 Proletären i Högdalen lördag 23 augusti
Valstuga Sergels torg: öppen alla dagar 12-19Valstuga Sergels torg: öppen alla dagar 12-19
förberedelser för valafficheringförberedelser för valaffichering
Banderoll Stoppa privatiseringen Riv upp vårdval stockholmBanderoll Stoppa privatiseringen Riv upp vårdval stockholm
Banderoll Stoppa privatiseringen Riv upp vårdval stockholmValstugan öppen alla dagar 12-19
Torgmöte FarstaLyckad torgmöte lördag 30 i FarstaSydvästra partiföreningarna på torget i SkärholmenSydvästra partiföreningarna på torget i Skärholmen
Flygblad delas, Proletären säljs och valprenumerationer tas. Friska, revolutionära fläktar bland de borgerliga valstugorna på förortstorget. Kom med du också i valkampanjen i Sydvästra!
Sydvästra partiföreningen valkampanjade i Skärholmen lördagen 30/8. Intresset för avdelningens flygblad var stort, och flera valprenumerationer togs. Det blåser medvind för Kommunistiska partiet i Skärholmen!
Valstugan öppen alla dagar 12-19
banderollarstaBanderoll "Stoppa privatisering Höj lönerna i vården!