Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

Demonstrera på första maj

Kamrat!

Vi hälsar Dig varmt välkomna till Röd Front 1:a maj 2015!
Röd Front 2015 tar kamp för en rak arbetarpolitik och trygghet på jobbet. Vi kräver att den röd-gröna regeringen lever upp till valrörelsens tiopunktsprogram för ordning och reda på arbetsmarknaden. Vi kräver ett förbud av bemanningsföretag, stopp för lönedumpning och rätt till sammanhållen heltid. Vi säger nej till att skattepengar används till att finansiera otrygghet.

Röd Front 2015 reser den internationella solidaritetens fana. Vi väljer Venezuela framför USA. Vi säger bestämt Nej till ett svenskt närmande till Nato. Vi är hårda motståndare till det odemokratiska stormaktsprojektet TTIP. Vi förkastar imperialismens inblandning i Ukraina, Mellanöstern och Latinamerika. Vi manar Europas arbetarklass till kamp mot EU:s nyliberala tvångströja.

Vår demonstration samlas på Mynttorget 13.00. En timme senare 14.00 avgår vi mot Sergels Torg för ett avslutande möte från 14.30 till 16.00. Huvudtalare är Pär Johansson, Kommunistiska Partiets partisekreterare, och den stridbara undersköterskan Anita Salvén, Stockholmsavdelningens ordförande. Vi kommer även att ha en talare från RKU. För musiken står rapparen Jimi T Saint och vår kampglada blåsorkester.

17.00 håller vi en efterföljande fest på samlingslokalen Pumpan på Färgargårdstorget 1 på Södermalm. Här kommer vi att bjuda på underhållning och mat till överkomliga priser

Välkommen!
Kommunistiska Partiet Stockholmavdelningen

• Stockholm | Demonstration Samling kl 13.00 på Mynttorget. Möte kl 14.30 på Sergels Torg. Tal av Pär Johansson, partisekreterare, Anita Salvén, Stockholmsavdelningens ordförande, RKU mfl.
Traditions enligt Fest underhållning mad & dryck kl 17.00 på Pumpan, Färgagårdstorget.