Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

Demonstrationer mot Nazism & Facism

VI STÅR ENADE I ANTIFASCISMENVI STÅR ENADE I ANTIFASCISMEN
Proletären: var på platsProletären: var på plats
Antalet demonstranter uppskattat till 2 000. Ung Vänster tog initiativet och 35 organisationer fick möjlighet att delta. Däribland Kommunistiska Partiet
Själva mötet finns på Aftonbladet

Antirasism är SjelvförsvarAntirasism är SjelvförsvarStockholms Styrelse: solidariserar sig med de attackerade kamraterna i Malmö ‪#‎kämpaShowan‬Stockholms Styrelse: solidariserar sig med de attackerade kamraterna i Malmö ‪#‎kämpaShowan‬
VI Äro TusendenVI Äro Tusenden