Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

december 2013

Barnmorskor

Barnmorskor

En barnmorska per aktiv förlossning

Barnmorskorna fortsätter sin envetna kamp för en anständig förlossningsvård. Men när den offentliga vården tvingas ner på knän vädrar de privata alternativen morgonluft.

Gustav Karlsson på Café kväll

Gustav Karlsson på Café kväll

Gustav Karlsson, Mänsklig sköld på Västbanken, berättade om sin tid i isrealiskt fängelse. i en lyckad café kväll på bokhandeln Röda Stjärnan. Till god mat och dryck

medis imai

medis imai

Protest mot gruppdeportation av afghanska flyktingar

Polisen har verkställt en gruppdeportation till Afghanistan. Det innebär att de har samlat upp ungdomar som i all tysthet placeras i polisens förvar. Precis som om de vore farliga brottslingar. Ofta förvägras de rättshjälp och deras anhöriga hålls ovetande.

Demonstranter drev nazister på flykten

KärrtorpDemonstranterna i Kärrtorp låter sig inte skrämmas av nazistiska provokationer. De tänker fortsätta att protestera mot rasism och främlingsfientlighet.
Publicerad 17 december 2013 www.kommunisterna.org

karrtorp3

karrtorp3

Kärrtorp4

Kärrtorp4

TKarrtorp

TKarrtorp

Linje 17 för mångfald, mot rasism och fascism!

Linje 17 för mångfald, mot rasism och fascism!

Demonstrater strömmar till Kärrtorp, Kanske så många som 20.000 samlades på söndagen den 22 December för att uttrycka sitt motstånd till rasism och nazism.
Folk strömmar från TunnelbananFolk strömmar från Tunnelbanan

Kärrtorp

Kärrtorp

karrtorp2

karrtorp2