Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

juni 2013

husby1

husby1

hubsy2

hubsy2

husby3

husby3

Några bilder från Husby

Några bilder från Husby

Några bilder från ett nymornat Husby. Kommunistiska Partiet i Stockholm anser att upploppen är ett tecken på hur djupt klassklyftorna skär genom borgaralliansens Sverige. Fixa bostäder, ge ungdomarna ett arbete och något vettigt att syssla med. Gör upp med Björklunds segregerande skolpolitik. Bekämpa rasism och högerextrema tendenser inom poliskåren. Här finns mycket att göra! Men borgerliga massmedia är naturligtvis redan här och fiskar.

RKU turkiet

RKU turkiet