Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

april 2013

Appellmöten Lördag

lördag, 6 april, 2013 - 12:00 - 15:00

Appelmöten: Jakobsberg, Farsta, Medborgarplatsen, Lunagallerian Södertälje

Appellmöte i Jakobsbergs Centrum lör 6 april 12.00-13.30. Kom och hjälp till med tidningsförsäljning och flygbladsutdelning. Norra/Centrala partiföreningen.

Appellmöte i Farsta Centrum lör 6 april 11.00-14.00. Kom och hjälp till med tidningsförsäljning och flygbladsutdelning. Sydöstra partiföreningen.

Stor tidningsförsäljning med banderoll. Flygbladsutdelning. Medborgarplatsen lör 6 april 12.00-14.00. Norra/Centrala partiföreningen.

Plats: 
Stor Stockholm

Patrik Paulov

Patrik Paulov

Aktiviteter den 6e april

Sjuka människor är inga handelsvaror!

Kasta ut kapitalismen ur vård och omsorg!

Människors behov av vård och omsorg ska inte göras till en vara att köpslå med på marknaden. Behoven ska styra, inte en marknadskonkurrens som gör gamla och sjuka till rationaliseringsobjekt och som premierar de aktörer som sätter lägst pris på människovärdet. Marknaden ska inte regera över människovärdet!

Pubafton

tisdag, 20 december, 2011 - 18:00 - 22:00

Vad händer i Syrien?

Patrik Paulov: Journalist på ProletärenPatrik Paulov: Journalist på ProletärenPubafton med Patrik Paulov, journalist på Proletären Lördag 20 april kl 18:00.
Underhållning med Hassa Nilsson och Jonas Södergren. Mat och dryck. Bokhandeln Röda Stjärnan, Garvargatan 9nb, T-bana Rådhuset, vid Kungsholms Torg

Plats: 
Röda Stjärnan

Röd Front 1maj

onsdag, 1 maj, 2013 - 13:00 - 16:00

Röd Front Stockholm

onsdag 1 maj 13:00

Demonstration
Samling: Mynttorget 13.00
Möte: Sergels Torg 14.30
Arrangör: Kommunistiska Partiet och RKU
Ort: Stockholm

Tal av partiledare Anders Carlsson, RKU, Jimmie the Saint

Röd Front: 2012Röd Front: 2012

Plats: 
Mynttorget

Protester mot kriget i Syrien

Omkring 200 personer, varav många syrier, samlades lördagen 20 april på medborgarplatsen i Stockholm för att demonstrera mot kriget i Syrien. Demonstranterna krävde ett stopp för USA:s och dess allierades aggression, att det syriska folket själva ska få välja sin ledning och att sanktionerna mot landet upphävs. De hävdade också att endast en dialog kan lösa den pågående konflikten. Arrangör var Syriska stödkommittén för demokrati