Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

november 2012

Vania Ramirez, Ylva Thyr, Hamid Shahrivar

Vania Ramirez, Ylva Thyr, Hamid Shahrivar

Kommunistiska vårdarbetare om kampen mot privatisering

Nedskärningarna och privatiseringarna inom vården måste stoppas, säger Vania Ramirez, Ylva Thyr och Hamid Shahrivar, samtliga anställda inom vården och medlemmar i Kommunistiska Partiet. Under oktober månad bedriver partiets Stockholmsavdelning en vårdkampanj.

ProletarenSÖS

ProletarenSÖS

RödLördag

RödLördag

Johan Hedberg

Johan Hedberg

Vårdkampanj i Vårdfrågan

Proletären: Säljs vid SödersjukhusetProletären: Säljs vid SödersjukhusetKommunistiska Partiets Stockholmsavdelning har under oktober månad drivit en kampanj i vårdfrågan. Debatten om vinster i välfärden, aviserade nedskärningar inom landstingen och sjuksköterskestudenternas lönekamp är aktuella frågor som utgjort den politiska bakgrunden till kampanjarbetet.

Colombia

Colombia

Colombianer i Europa för fred med socialrättvisa

Staten är Colombias största skurk
Colombianska presidentkandidat - staten är landets största skurk
Colombianätverket och Latinamerikagrupperna anordnade ett möte om de aktuella fredsförhandlingarna i Oslo mellan den colombianska staten och FARC:s gerilla i
Solidaritetshuset i Stockholm. Talade på evenemanget gjorde Álvaro Leyva Durán från det konservativa partiet i Colombia. Han har varit presidentkandidat, gruv- och energiminister, senator och har dessutom arbetat i nästan 30 år som rådgivare åt olika latinamerikanska regeringar och som medlare i konflikter med olika motståndsorganisationer. Álvaros vision är att hitta en fredlig lösning på den väpnade konflikten i Colombia.
Fifty-fifty samhälle

ProletarenKampanj

ProletarenKampanj

Proletärkultur

Proletärkultur