Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

oktober 2012

24k

24k

Protestdag för höjda sköterskelöner

Sjuksköterskestudenternas löneuppror fortsätter. På ett nationellt planeringsmöte har de beslutat att genomföra en riksomfattande protestdag 24 oktober.

vårdaff

vårdaff

Kommunistisk vårdkampanj

Kommunisterna i Stockholm har beslutat att genomföra en vårdkampanj under oktober månad. Krisen inom vården och omsorgen blir allt tydligare och är en av de lokala frågor som vi bestämt oss för att prioritera.
Samtidigt utgör storsjukhusen några av länets största, och kvinnodominerade arbetsplatser. Meningen med kampanjen är att vi ska göra partiet och vår politik känd utanför dessa.

Pubafton

lördag, 27 oktober, 2012 - 19:00 - 22:00

Pubafton på Röda stjärnan lördag 27oktober
Nils litorin från Lund berättar om kampen i vården i skåne
Johan Hedberg står för underhållningen
som vanligt serveras mat och dryck för mänskliga priser

START kl 19:00

Plats: 
Röda stjärnan

Möte med Gladys Ayllon och Maikel Veloz

torsdag, 1 december, 2011 - 18:00 - 20:52

Svensk-Kubanska Mötes Turne med Gladys Ayllon och Maikel Veloz. om de ekonomiska förändringar på Kuba med många nya småföretag, om socialismen på Kuba, hur det går till att få arbete på Kuba, om villkoren för studenter, om Obamas politik gentemot Kuba och USA:s blockad

Plats: Solidaritetshuset, Tegelviksgatan 40

Plats: 
Solidaritetshuset