Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

februari 2010

Kontakta oss

E-postFAQ Eller vill du bara ställa en enkel fråga: Angående vår politik eller parti?FAQ Eller vill du bara ställa en enkel fråga: Angående vår politik eller parti?
stockholm@kommunistiskapartiet.org

Telefon
08 – 653 82 01

Postadress
Kommunistiska Partiet Stockholmsavdelningen
Garvargatan 9, 1 trn
112 21 Stockholm

Vad vill vi kommunister

Vi kommunister kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Ett samhälle där ingen tillåts berika sig på någon annan. Där allas frihet från förtryck banar väg för den enskilde att utveckla alla sina förmågor.

Bokhandeln Röda Stjärnan

Röda Stjärnan är Stockholms bästa och billigaste politiskt inriktade bokhandel. Här finns så klart vänsterpolitiska böcker och tidningar. Här kan snacka, dricka kaffe, skönlitteratur, CD-skivor och T-shirts. Både nytt och antikvariskt.

Välkommen till Garvargatan 9 (vid Kungsholms torg) T-bana Rådhuset
Klicka här för karta
Öppettider lördagar 13-16
Telefon 08 – 653 82 01
E-post: stockholm@kommunistiskapartiet.org

Böcker, broschyrer och musik från Proletärkultur går att beställa från Proletärkulturs förlag: